cara membuat wajah terlihat lebih glowing makeup mita cara makeup mata tips dan cara menutupi masalah jerawat di muka dengan concealer tips mekap 6 sudut muka wajib ditambah highlight untuk kesan glowing foto arkib wanista jom tengok video py untuk penjelasan lanjut muka selalu berminyak nak tau cara atasi minyak berlebihan anda pernah rasa nak kikis muka sendiri 12 petua ini buat kulit wajah ramona zamzam makin cantik remaja sebelum makeup sy apply chriszen 24k gold oule gambar kanan tu sy tunjuk foundation yang sy guna chriszen moist cake foundation baca review sini tutorial mekap tutup cela di wajah review alha alfa luminous silk foundation cushion glow blusher jangan biarkan makeup korang bercapuk dan berminyak amalkan 5 tips ni tau lead image nak kemana mana tu sila calit bc cream dyxy ni o friends watch my new video on you link in bio and please subscribe like cantik manis mulus nya kulit ladyboss elcah kita ni sai boleh nak muka sendiri farmhouse poses oilyskinproblem justsoed nak kilat mancor meh try apfd dap dap blusher sikit fuh mecing terus muka 18033073 1894604720823842 1789834195961056553 n jpg x payah pakai bulu mata palsu ye maskara pun dh memadai primer sebenarnya bertindak sebagai secret weapon menjadikan makeup korang kekal atau tahan seharian ia akan melembapkan kulit menjadikan muka korang bedak muka ni ada banyak jenis tau seperti bedak pact translucent luminous dan juga loose haa banyak kan tak kisah lah korang nak pakai yang mana gambar semasa ramona sedang berhadapan dengan masalah kulit waktu ni nak upload selfie pun kena edit pakai magic skin 360 camera dulu bagaimana nak tahu jenis kulit wajah anda 1 cuci muka macam biasa bh primer sebenarnya bertindak sebagai secret weapon menjadikan makeup korang kekal atau tahan seharian ia akan melembapkan kulit menjadikan muka korang the secret to yummy glowy skin is in how you prep skin before makeup membuatkan wajah kamu tak muda dan segar oles gel aloe vera secara tipis di bulu mata sebelum tidur ataupun laan sahaja fake eyelashes di salun sape kata kulit sis cantik tuh sebab pakai make up pun cantik feedback dyxy lover nahhh inilah rahsia si cantik selepas ber solekan sejenis ini sesuai anda gunakan sehari hari untuk wajah kelihatan segar sentiasa cara mekap