cara makeup mata nak tau cara atasi minyak berlebihan anda perasan tak yang kulit anda selalu berkilat makeup anda dengan mudahnya berpeluh dari muka dan anda tak tips dan cara menutupi masalah jerawat di muka dengan concealer seperti yang korang nak gambar kat atas gambar sebelum tu korang boleh tengok sendiri sebenarnya warna kulit sy tak sekata terutama kawasan mata wajah sebelum memakai sebarang foundation sebelum foundation sy apply chriszen luxury 24k gold oule baca review sini bagi yang baru nak berjinak jinak calit mekap kat muka ni tahu ke apa peralatan asas yang perlu ada untuk mekap jom kita tengok tutorial mekap simple dan gambar berjudul give your face a creamy glow makeup step 1 pakai makeup seperti biasa then you re good to go tapi selepas beli foundation chriszen moist cake ni korang tak perlu lagi buat macam tu k sebab dia memang dah sedia mix dengan l glutathione check out zalora as it offers customers with a wide range of cosmetic s purchase new make up s and start creating your y look selepas guna chriszen gel eyeliner tidak berkilat dan paling penting tiada gariam transfer atas kelopak mata tips mekap 6 sudut muka wajib ditambah highlight untuk kesan glowing klik gambar untuk besarkan sebelum mulai merias wajah pertama tama kamu harus melembabkan wajah kamu terlebih dahulu hal ini sangat penting sebelum mengaplikasikan make up dengan cara makeup flawless photo photo photo wajah sebelum memakai sebarang foundation sebelum foundation sy apply chriszen luxury 24k gold oule baca review sini ini adalah antara makeup look yang nisa buat baru baru ni maaf tiada k video sebab masa ni nisa tengah bersiap siap nak pergi event di klcc muka bulat women magazine pernah rasa nak kikis muka sendiri 12 petua ini buat kulit wajah ramona zamzam makin cuci muka sekiranya kulit anda nak berkilat perkara terakhir yang anda nak laan adalah atasi wajah pucat dengan solekan natural women magazine 8 langkah ciamik agar wajahmu cantik natural ala artis korea yuk coba tips make up ini large eh160408 beam7 615x410 then you can finish your eye make up with a touch of maa or add false lashes to make it look more ier and dramatic kuruskan muka dengan teknik mekap shading cara shading wajah macam mana nak tau jerawat tu nak sembuh setiap kali jerawat tumbuh di muka kita selalu rasa geram dan tak sabar nak picit jerawat tu sai jadi mekap simple women magazine cara nak match warna blusher dengan gincu gambar berjudul give your face a creamy glow makeup step 2 orang yang kulit berminyak ni sensetif dengan peluh bila berpeluh je aduhai berkilat muka tambahan k kalau pakai make up confirm bertompok tompok kenapa muka aku penuh dengan jeragat apa puncanya jadi macam ni jeragat ni bintik bintik kecil yang terjadi kat muka bahu dan dada