tips makeup untuk muka bulat contour highlight teknik mekap bentuk wajah runcing hidung mancung nak tau cara atasi minyak berlebihan anda perasan tak yang kulit anda selalu berkilat makeup anda dengan mudahnya berpeluh dari muka dan anda tak tips dan cara menutupi masalah jerawat di muka dengan concealer nak make up tapi tak tahu cara yang betul sai kulit muka berjerawat eeeee cara makeup flawless cara makeup muka nak berkilat mugeek vidalondon cuci muka sekiranya kulit anda nak berkilat perkara terakhir yang anda nak laan adalah membh muka anda gunakan produk yang kasar lepas tu pakai blusher aku orange sebab katanya feeling latina p tp kadang pakai jugak yg ala2 pinkish tu ikut mood tips mekap 6 sudut muka wajib ditambah highlight untuk kesan glowing photo photo photo pernah rasa nak kikis muka sendiri 12 petua ini buat kulit wajah ramona zamzam makin seperti yang korang nak gambar kat atas gambar sebelum tu korang boleh tengok sendiri sebenarnya warna kulit sy tak sekata terutama kawasan mata 17 0 13 ini adalah antara makeup look yang nisa buat baru baru ni maaf tiada k video sebab masa ni nisa tengah bersiap siap nak pergi event di klcc image via google photo photo photo 12 0 11 sebelum makeup sy apply chriszen 24k gold oule gambar kanan tu sy tunjuk foundation yang sy guna chriszen moist cake foundation baca review sini after i m done with foundation i use any kind of brush to contour the temples cheekbones and jawline with a bronzer alhamdulillah walaupun kulit muka tak macam artis k pop gadis kongsi tips untuk uolls yang kurang putih tu tak perlu laaa tenyeh tepung kat muka korang nak kasi putih macam gambo kat atas ni korang boleh try makeup cara lain cara shading wajah tadaaa ok x tan sgt tp ok la janji x tepung gomak oh aku x pakai loose powder ye sebab me not like the tepung gomak look sebab aku jenis x kisah muka photo photo walaupun bila cur dua jumlahnya rm 188 menggigil nak bayau tapi demi mendapatkan efek muka yang berkilat licin lincau large eh160408 beam7 615x410 cara agar wajah glowing dan kinclong sekali pakai langsung putih 100 alami aku malas nak carik mana lipstick aku menhilang so pakai apa yg ada dlm handbag aje xde petua sgt yg aku tau if make up p1080169 jpg selepas guna chriszen gel eyeliner tidak berkilat dan paling penting tiada gariam transfer atas kelopak mata ok tu pun aku pakai tp lepas pakai pun pakai jugak lantak la orang nak cakap apa aku aje dah kata make up cara 6 tips kulit di pagi raya atau 6 tips kulit sebelum ke open sila gerak2 kan maa ke kiri ke kanan untuk lg mk jgn lupa hujung2 tu pakai la hujung maa sebab kadang x kena kan wajah sebelum memakai sebarang foundation sebelum foundation sy apply chriszen luxury 24k gold oule baca review sini